VIP-kveld onsdag 8. mai

I samarbeid med:

Onsdag 8. mai

VIP-KVELD

Skolen avholder denne våren en trekning av én gratis skoleplass for studiet til Make-up artist for Fashion & Beauty med oppstart i august 2019. Informasjon om trekningen finner en her >>>. Alle deltagerne i trekningen er invitert til én av to VIP-kvelder. Den første VIP-kvelden var onsdag 8. mai. 

Med mingling, gode småretter, kalde bobler, sminkedemo og faglig kommunikasjon, vil skolen takke alle som deltok og bidro til å gjøre dette til en hyggelig og lærerik dag.

Skolen vil spesielt takke våre sponsorer for å bidra til en meget fyldig goodiebag til alle trekningsdeltakerne som var med denne kvelden.

Alle deltakere i trekningen som ikke kunne komme 8. mai er hjertelig velkomne til neste og siste VIP-kveld tirsdag 28. mai, kl. 18. Arrangementet er selvfølgelig helt gratis. Deltagerne i trekningen kan hver ta med seg én person. Du trenger ikke å melde deg på for kvelden – bare møt opp i Chr. Krohgsgt. 2 – 6. etg. Vi sees!

Leave a Reply