Vinner av gratis skoleplass

Wow! Dette er jo bare kjempespennende. Jeg gleder meg så mye til denne høsten.

Malin Engebretsen
En spennende høst venter

Vinner av gratis skoleplass var Malin Engebretsen

Skolen avholdt våren 2019 en trekning av en gratis skoleplass for studiet til Make-up artist for Fashion & Beauty i klassen som starter 13. august 2019.

VIP-kvelder
De 391 personene som deltok i trekningen var også invitert til to egne VIP-kvelder i mai med sminkedemonstrasjoner fra ledende make-up artister, muligheten for personlige sminketips, bobler, lekre småretter og rause goodie bags. Du kan lese mer om en av kveldene her  >>>

VIP-kveldene var i samarbeid med noen av vår gode leverandører:

Den heldige
Vinneren av den gratis skoleplassen var Malin Engebretsen fra Nittedal. Hun er 20 år og har etter fullført videregående jobbet ett år i barnehage. Malin var også på jobb da vi ringte henne, men hun takket umiddelbart ja til premien. Inntaket forutsetter at Malin består opptaksprosessen til skolen, inkludert en opptaksprøve.

Som vinner betaler hun ikke skolepenger, men vil legge ut ett blogg-innlegg i uken hvor hun forteller om sin tid ved skolen. Du kan følge Malin sin høst ved Imageakademiet på denne siden ifra slutten av august. Ønsker du å starte i klassen til Malin, så kan du søke her >>>

Leave a Reply