IMATS London 2018

Reisebrev

Imats London 2018

Første dag på Imageakademiet fikk vi vite om en konkurranse de bruker å ha hvert år blant studentene. Denne gikk ut på at studenten med høyest snitt vinner en tur til London på IMATS (International Make-up Artist Trade Show). Jeg bestemte meg da og sa det til sidemannen at jeg skulle til London.

Jeg tok ettårig makeuputdanning, noe som jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Jeg lærte så mye det året på «Image» og det er grunnen til at jeg kan jobbe med det jeg gjør i dag som makeup artist i tv bransjen. 

Hardt arbeid, ståpåvilje og lite søvn gjennom skoleåret gjorde at jeg var den heldige som vant en sponset tur til London på IMATS! Det var en helt syk følelse å sitte der å få den beskjeden! Etterhvert landet jeg, og det ble en travel hverdag igjen, før spenningen kom tilbake for fult nå like før reisen 18 mai. 

Jeg var så heldig å reise sammen med Louise til IMATS. Helt klart en perfekt reisepartner til London. Vi brukte 3 dager på IMATS, der vi fikk kjøpt inn sminke til jobb + litt ekstra til oss selv. I løpet av disse 3 dagene var vi også på flere foredrag, med blant annet Kryolan, Neil Gordon og Kat von D teamet. 

Jeg var også på IMATS i fjor, men dette er som en drøm for alle makeupartister. Du får kjøpt alt du kan tenke deg av makeup + at du får lære av de beste i bransjen i verden. 

– Ingrid 

Leave a Reply