Fotoshoot

#Fotoshoot

Nye bilder fra skolens lærere

Høsten 2018 fylte skolen 30 år. I den forbindelse ble skolens lærere invitert til å delta i en fotoshoot for å vise frem skolen.

Vi teamet opp med i-d Studio og Donna Ioanna på modeller, samt fotograf Anette Schive. Shooten tok sted i skolens nye lokaler i Christian Krohgs gate 2, strakk seg over to dager og resulterte i et titalls nytenkende og kreative looks.

Bilder fra fotoshooten

Ansatte som deltok på shooten

Faglig leder

Linda Røhmen

Linda er utdannet makeupartist og har bakgrunn fra flere kunstskoler. Hun er Norges mest anerkjente kroppsmaler.

Med over 16 år i bransjen har Linda en lang merittliste som freelancer, både innenfor makeup, spesialeffekter og bodypaint.

Hovedlærer

Emina Mahmuljin

Emina er utdannet makeupartist og stylist med en lang og allsidig bakgrunn i faget.

Hun har de siste 14 årene jobbet fulltid med reklame, musikkvideoer, film, foto og styling. Emina har solid erfaring som hovedansvarlig for makeup og styling i over 100 musikkvideoer og har utviklet stil og image til en lang rekke kjente musikere.

Lærer

Maria Zahl

Maria Zahl er utdannet makeupartist og frisør. Maria har i tillegg 3 års videreutdannelse som maskør- og parykkmaker med svennebrev fra Det Norske Teatret.

Lærer

Linda Nicolaysen

Linda Nicolaysen er utdannet Makeupartist, samt bakgrunn fra Strykejernet kunstskole.

Med spisskompetanse innen fashion er Nicolaysens navn ofte å se i både norske og internasjonale magasiner. Nicolaysen har flere i flere år jobbet på Oslo Runway og Oslo Fashion Week, før hun siden høsten 2018 har hatt en sentral rolle under New York Fashion Week.

Instruktør

Janne Røhmen

Janne er utdannet makeup- og spesialeffektartist.

Hun har over 15 års erfaring i bransjen og jobber hovedsaklig med film og TV-serier. Hun har vært makeupdesigner og sminkeansvarlig på blandt annet: Okkupert 2, Frikjent sesong 1 + 2, Dauinger, Få meg på for faen, Julenatt i blåfjell og som makeupartist på blant annet: Monster, Nobel, Birkebeinerne, Død snø 1 og fler.

Instruktør

Sóley Ástudóttir

Med base i både Oslo og Stockholm har Sóley over 20 års erfaring i bransjen, og 13 år som lærer.

I tillegg til undervisning jobber Sóley som freelance makeupartist innen reklame, film- og tv bransjen, musikkvideo og mote.

Instruktør

Pia Ruud

Pia er utdannet makeupartist og frisør.

Pia har jobbet aktivt som freelancer i makeupbransjen i 9 år, og har jobbet innom reklame, musikkvideoer, platecovers og TV.

Instruktør

Cathrine Aas

Cathrine er utdannet makeupartist, har jobbet som skribent og stylist, og har vært fagrepresentant for flere av verdens mest kjente make-up-merker.

Med nærmere 25 års erfaring fra bransjen har Cathrine vært innom det meste innen mote, reklame, musikkvideoer og fotokunst, både i inn- og utlandet.

For mer om skolens ansatte og deres arbeid kan du ta en titt her

Leave a Reply