Workshop med Linda Nicolaysen & Lars Eriksen Eitran

Det var en veldig fin dag! Studentene var virkelig engasjerte i arbeidet sitt, og vi sitter igjen med fantastiske resultater!

Linda Nicolaysen
Fra Idé til print

Workshop med Linda Nicolaysen og Lars Eriksen Eitran

Workshop’er i samarbeid med bransjens beste makeupartister, stylister, modellbyråer og fotografer inngår i begge våre fagskolestudier.

Denne våren fikk studentene ved det helårige studiet til Makeupartist mulighet til å samarbeide med Linda Nicolaysen og Lars Eriksen Eitran i en fashion workshop.

Studentene skulle skape en komplett beauty look med makeup, hår, styling og negler, tilpasset våren/sommeren 2019. Uttrykket skulle være oppdatert og moderne, men samtidig beholde en kommersiell verdi, og det ferdige resultatet skulle kunne passe inn i Elle Magazine, Vogue Italia eller i-D Magazine.

Workshopen startet med en dag med teori og demonstrasjoner på de siste trendene fra New York Fashion Week (som Linda akkurat hadde jobbet på), så en dag med forarbeid og planlegging fra studentenes side med tett oppfølging fra Linda og Lars, før prosjektet ble avsluttet med en fotoshoot i samarbeid med modeller fra Heartbreak og fotograf Mari Torvanger Knap. 

Linda beskriver dagen som fin, med engasjerte studenter og  fantastiske resultater. 

Det var utrolig spennende og givende å jobbe så tett på med ivrige studenter!

Lars Eriksen Eitran

Bilder fra fotoshooten

Linda Nicolaysen

Linda Nicolaysen er utdannet Makeupartist, samt bakgrunn fra Strykejernet kunstskole.

Med spisskompetanse innen fashion er Nicolaysens navn ofte å se i både norske og internasjonale magasiner. Nicolaysen har flere i flere år jobbet på Oslo Runway og Oslo Fashion Week, før hun siden høsten 2018 har hatt en sentral rolle under New York Fashion Week.

Black and white photoshoot ved Imageakademiet i Oslo

Lars Eriksen Eitran

Lars er utdannet frisør fra Adam og Eva skolen, og har 15 år med erfaring fra bransjen.

Med base i Oslo har han jobbet sammen med Adam og Eva salongene og akademiet de siste 12 årene, før han nå jobber som ambassadør for AVEDA Nordic og under STYLE management. Lars en av blant Skandinavias mest ettersøkte editorial og fashion week hårstylist.

Med en bredt kreativt spektrum og en enorm lidenskap for faget finner han inspirasjon i alt; fra naturen til hverdagslivet i en storby, og er på konstant utkikk etter perfeksjonisme og nye teknikker for å ta hårstylingfaget til det neste nivået.

Leave a Reply