– Malin Engebretsen

Det å faktisk kunne utdanne meg innen noe jeg har så stor interesse for er en drøm

Malin Engebretsen

- Malin Engebretsen

Jeg heter Malin Engebretsen, er 20 år, og jeg var den heldige som vant gratis skoleplass her hos Imageakademiet! Jeg er utrolig spent på hvordan denne høsten kommer til å bli. Ser frem til nye erfaringer, kunnskap, utfordringer og masse moro. Jeg skal gå et halvt år i klassen Make-up artist for fashion & beauty dagskole, og har gått der i en uke nå. Allerede kjenner jeg at dette er en hverdag som jeg stortrives med, og at jeg står opp og gleder meg over en ny dag med klassen, lærerne og kursholdere.

Tidligere har jeg gått studiespesialiserende på videregående skole, og hatt et friår hvor jeg både jobbet i barnehage som støtteassistent for barn med ekstra behov, og på kino. Jeg har altså ingen faglig erfaring eller utdannelse innen make-up, men har fra veldig ung alder vært veldig interessert i sminke. Det å faktisk kunne utdanne meg innen noe jeg har så stor interesse for er en drøm, og det er så motiverende å bare ta til meg alt skolen deler av kunnskap.

Ellers av interesser har jeg alltid likt å være kreativ på litt ulike måter. I tillegg til å eksperimentere litt med sminke, har jeg også likt å tegne litt, og har alltid vært veldig glad i å ta bilder av alt mulig. Skriving er faktisk også noe jeg alltid har likt, så det å skulle gjesteblogge her en gang i uken er noe jeg ser frem til. Jeg gleder meg masse til å fortelle mer om min tid her på Imageakademiet, og vise dere mer av skolehverdagen min her underveis!

Leave a Reply