Første prøve og Dana Nye

Demo med Dana Nye, modell: Amabel Olsen

Ferdige resuletatet etter to demoer med Dana Nye

Modeller: Amabel Olsen & Ida Marie Norland

Første prøve og Dana Nye

Snart skal vi ha vår første prøve her på skolen, Noe som jeg gleder meg masse til å erfare, men jeg føler meg litt stresset samtidig. Vi skal utføre en skjønnsminke på en valgfri modell. Vi fikk en del tid til å øve mer på teknikk frem mot prøven, noe som var godt. Øyne er noe jeg merket å være utfordrende å sminke på andre, fordi det er så mange forskjellige former og derfor flere ulike teknikker. Det har heldigvis kommet seg ganske raskt, og jeg føler meg tryggere og tryggere på å sminke andre allerede. Noe som jeg også merker er at jeg har begynt å komme ordentlig inn i rutinene med å ha god orden og hygiene på sminkestasjonen min. Det er så utrolig viktig å holde ting rent, og legge ting på plass etter man har brukt noe. Med tiden så har det blitt en naturlig rutine, jeg tenker ikke så mye over det, jeg bare gjør det av meg selv. Noe som er veldig bra.

På fredag etter at vi hadde brukt en del tid på å øve mer til prøven som er denne uka, så fikk vi besøk av selveste Dana Bye, sønnen til Ben Nye, som ble videreført det vellykkede sminkefirmaet til han far. Det var utrolig stas, og både morsomt og spennene og få presentert ulike produkter av Dana Nye. Han demonstrerte også enkelte produkter på to ifra klassen. I tillegg sendte han flere produkter rundt slik at alle fikk sett og testet dem selv. Han var utrolig engasjert og hyggelig, og alt i alt en veldig fin avslutning på uken. 

Leave a Reply