Ida G.R – Airbrush

Slik ble min tattoovering 

Airbrush

Da er min første uke på imageakademiet ferdig. Det har vært en fin uke så langt, og har blitt kjent med mange mennesker.

Det vi starta med når jeg kom var airbrush. Det virka ikke som om noen hadde erfaring med det fra før. Så alle startet med blanke ark.

Vi fikk lære med mest grunnleggende om airbrush, hvordan håndtere den, + hvordan ta vare på den. Det var veldig lærerikt, og jeg fikk svar på mange spørsmål jeg har tenkt på, angående airbrush. Læreren vår, Linda, er en av de dyktigste innenfor airbrush i Norge. Og det at vi har hun som lærer oss dette, er veldig inspirerende.

Vi startet dagen med å lære om selve verktøyet, og det man trengte i tillegg til airbrush-pistolen. Alle sammen fikk lære å skru opp pistolen, og hvordan fikse den hvis den plutselig ikke fungerer mer. Dette var veldig viktig, siden det faktisk er noe som ofte skjer.

Man kan egentlig bruke airbrush til alt innenfor makeup. Hvis man bare vet hvilken effekt man får ved bruk av airbsuh, og hvordan utnytte dens potensiale. Vi skulle prøve oss på å lage en «flawless», men samtidig naturlig base på hverandre. Her var det mest det å lære seg teknikken, som var den største utfordringen. Men når man fikk litt draget på det, likte jeg veldig godt resultatet man fikk.

På dag nummer to, skulle vi lage tatoveringer ved hjelp av redskapet. Jeg brukte forskjellige stensiler og maling, for å få til motivet. Jeg kombinerte også airbrush med frihåndsteknikk. Dette har vært veldig gøy, men samtidig var det litt vrient å forholde seg til noe helt nytt, men jeg gleder meg til å bruke det mer og lære mer om verktøyet.

Når jeg ser tilbake på det jeg lærte, er jeg veldig glad for at vi jobbet med akkurat dette. Det er noe jeg har ønsket å lære meg så lenge, og ser at jeg vil bruke det i framtiden til videre prosjekter. Og nå gleder jeg meg bare til neste tema vi skal lære om, og begi oss innpå

Leave a Reply