Masterclass med Sarah Holby

Sist uke var det en masterclass med MAC på skolen, i tillegg til å få VIP shopping i deres butikk. Det var flinkeste Sarah Holby, som visste oss en demo. Hun er Mac’s senior event artist. Det vil si at hun drar ofte rundt til butikker og skoleklasser, for å lære dem om sminkemerket, samt å vise frem trender innenfor makeup. Hun lærte oss mange tips til ulike produkter og nye teknikker.

På VIP shoppingen tenkte jeg egentlig ikke å kjøpe så mye, men når jeg skjønte at vi fikk 30% avslag, ville jeg benytte anledningen, og skaffet meg en del. Jeg valgte å kjøpe inn noen koster (270s, 170, 137s) de to første kostene, passer perfekt til foundation og concealer. Mens den siste er en veldig fluffy og fleksibel kost, som jeg kommer til å bruke mye fremover. Jeg kjøpte meg også en kosterens, som jeg har hatt tidligere, og den er jeg veldig glad i. Samt en brynstusj, som var veldig fin å tegne naturlige hår med, hun brukte denne i demoen, og det ble et nydelig resultat når hun brukte den. Til sist så kjøpte jeg meg en primer, som både gir fukt og kontrollerer oljer i huden, så den primeren passer til mange ulike hudtyper noe som er supert å ha i sminke kofferten.

Leave a Reply