Bestemansprisen

Under fredagens diplomutdeling, ville vi bruke anledningen til å røpe hvem som kom helt til topps, og dermed var vinner av bestemannsprisen. Noe som alltids er like spennende. De som vinner bestemanns-prisen får en veldig spennende premie. En sponset tur til London på IMATS.

Første skole dag får studentene vite om en konkurranse som vi bruker å hå hvert år blant våre studenter. Den som går ut av skolen med høyest snitt, vinner en tur til London på IMATS (International Make-up Artist Trade Show). Dette er som en drøm for alle makeupartister. Du får kjøpt alt du kan tenke deg av makeup, foredrag av de beste i bransjen.. Puss mye mer!

De som var så heldige og stakk av med seieren i år er Andrea Urholmen fra mua klassen og Selina Rismoen fra fab kveldsklassen. Gratulerer så mye!

Ikke bare hadde vi denne trekningen, men også de som fikk A på eksamen. Det er ytterst få som får til, siden det er 3 sensorer som bedømmer hver enkelt student. Men til tross for det fikk hele 3 studenter ren A på eksamen dette semesteret. I spesialeffekter Andrea Urholmen, og i skjønnsminke Ida Glotheim og Emil Lian. (Vinnerbildene er disse flotte bildene dere ser i innlegget.) Gratulerer.

 

Med dette vil vi takke våre studenter for et flott semester. Masse lykke til i fremtiden og vi kan med glede kalle dere for våre nye kollegaer. God sommer.  

Leave a Reply