Emina Mahmuljin

HOVEDLÆRER

Emina er utdannet makeupartist og stylist med en lang og allsidig bakgrunn i faget. Hun har de siste 14 årene jobbet fulltid med reklame, musikkvideoer, film, foto og styling.
Emina har solid erfaring som hovedansvarlig for makeup og styling i over 100 musikkvideoer og har utviklet stil og image til en lang rekke kjente musikere. Hun har jobbet med både norske og utenlandske artister, og samarbeidet blant annet  med Ministry of Sound i London. Emina har i lengere periode jobbet med Wenche Myhre.
Andre kjente musikere som Emina har jobbet med er Espen Lind, Kurt Nielsen, Samsaya, Sondre Lerche, Tommy Tee, Keizers Orchestra, Paperboys, Madcon, Karpe Diem, Taio Cruiz, Bjørn Eidsvåg, Alejandro Fuentes, Maria Mena , Maria Arredondo, Hanne Sørvaag, Sandra Lyng Haugen, Kristian Valen, Christel Alsås  og Alexander With.
Emina har i tillegg til alt dette jobbet på spillefilmer som Bare Bea, Knerten Gifter Seg og Nord.
Hun har vært ansvarlig makeupartist og stylist for store reklamefilmproduksjoner for kunder som Princess, Kid Interiør, Expert, Elkjøp, Boots, Telenor, Nordea Bank, Netcom, Rema 1000, Meny, Spar, Peppes Pizza, Mc Donalds, Vitaproe, Kiwi, Meny, Coop Obs for å nevne noen.
Emina har vært hyret inn som makeup-  ekspert på TV2 God morgen Norge og har også vært makeup ansvarlig  på Trinny og Susanna Oppdrag Norge sesong 4.

 

Emina har gjort stylig på Hanne Sørvaag i det folkekjære programmet ” Hver Gang Vi Møtes” på TV 2.
Hun har også vært hyret inn til å gjøre makeup på Britney Spears sin lansering av hennes undertøys kolleksjon for Change i Norge hvor Britney selv var med.
Hun har i samarbeid med andre lærere ved Imageakademiet utviklet og bidratt med flere eksperttips i ”Vakker” Norges eneste fagbok i skjønnsminke.
Som hovedlærer for Imageakademiets makeup linje er hun i tillegg til Linda en stor del av Imageakademiets anerkjente stab i bransjen.
Emina er studentenes hovedkontakt og har ansvar for retningslinjer i forhold til karakterer og progresjonen i studentenes utvikling under studietiden.
Emina underviser i flere fag på skolen.