Linda Røhmen

FAGLIG LEDER

Linda er utdannet makeupartist og har bakgrunn fra flere kunstskoler. Hun er Norges mest anerkjente kroppsmaler.

Med over 16 år i bransjen har Linda en lang merittliste som freelancer, både innenfor makeup, spesialeffekter og bodypaint. Linda har vært med på utviklingen av den nye makeup serien til det franske anerkjente hudpleiemerket Sothys.

Som faglig leder har hun ansvaret for det faglige innholdet i undervisningen, timeplanen og utviklingen av skolen og faglærerne. Hun har i samarbeid med andre lærere ved Imageakademiet utviklet boken ”Vakker” Norges eneste fagbok i skjønnsminke.

Linda har gjort bodypaint for kjente kunder som: Senkveld med Thomas og Harald, Dagbladet Magasinet, VG Helg, Personae Magasin, Adam og Eva, Oslo City, Cola Zero, Reebook, Byggmakker, Space World, Canon, Mac Donalds og Bruk Refleks, Moods of Norway og Oslo Trend. Hun har flere ganger blitt invitert til å gjøre bodypaint og ansiktsmaling på God Morgen Norge TV2. Hun har også gjort bodypaint på kjente navn som Kristian Valen, Samsaya, Vibeke Skofterud, Lavrans Solli, Paul Ottar Haga, Terje Håkonsen og Triana Iglesias. Hun har jevnlig deltatt og gått til finalen i VM bodypaint kategori spesialeffekt bodypaint siden 2009. Linda har vært makeupansvarlig i en rekke reklamefilmer som blant annet; Peppes Pizza, Melk.no, Pepsi, Telenor, XXL, Europris, 1881, Komplett.no, Nora, Visit Sweeden, Sparebank 1, Get, Gjensidige, Skomani, Viasat, Cubus, Enklere Liv og Datatilsynet.

Linda underviser i de fleste fag ved skolen.