Ragnhild Prestholt

Ragnhild Prestholt

Intruktør

Ragnhild har en allsidig bakgrunn. Hun er utdannet make-up artist og spesialeffekt make-up artist, og har i tillegg en BA fra kunsthøyskolen i Oslo. Ragnhild har spesialisert seg innen skulptur og hyperrealisme, og har jobbet som både spesialeffekt make-up artist, dukkemaker og skulptør.

Med over 15 års erfaring i bransjen har Ragnhild jobbet på en rekke store produksjoner i innland og utland, blant annet «Harry Potter og Halvblodsprinsen», «Harry Potter og Dødstalismanene» I og II, «Guardians of the Galaxy», «Snow White and the Huntsman», «Maleficent», «Prometheus», «What happened to Monday», «Død snø», «Knerten og lillebror», og «Hakkebakkeskogen», i tillegg til TV-serier som «Magnus», «Doctor Who» og «Little Britain». Hun har også jobbet som skulptør og vokstekniker hos Madame Tussauds i London, i tillegg til at hun driver med egen kunst innenfor figurativ skulptur. 

Ved Imageakademiet underviser Ragnhild bruk av spesialeffekt make-up, modellering av løse deler og støp av silikon og PTM.