Tom Greni

FAGLÆRER

Tom Greni er utdannet kosmetolog, og er en av landets mest erfarne og anerkjente makeupartister. Han har vært med på å forme det norske mote- og mediebildet siden han startet sin karriere i Barcelona i 1987, og brukes jevnlig som ekspert i en rekke medier.

Tom jobber som frilans makeupartist og stylist og hans arbeider er ofte på trykk i media. Han er forfatter for makeup kapittelet i den nye hudpleieboken, Hudpleie- Dermatologi og behandlinger 2 for Vg3 og har laget makeup filmer med Snøballfilm for Utdanningsdirektoratet. Tom er også medforfatter i Norges første fagbok i makeup, Vakker- fagbok i skjønnsminke og er profilert i boken Powder to the people- Norske makeupartister.

I tillegg til å samarbeide med mange anerkjente mote- og reklamefotografer, modell- og reklamebyråer, Tv- kanaler, motemagasiner, ukeblader og dagspresse, har Tom jobbet med blant annet Erna Solberg og en rekke profilerte personligheter i inn- og utland.

Han underviser og holder makeup kurs på offentlige og private skoler over hele landet og er en inspirerende og kunnskapsrik lærer med masse humor og selvironi.

Tom har undervist i sminke ved Imageakademiet (tidligere Makeup- artist skolen) i over 25 år og holder makeup kurs i Grunnleggende skjønnsminke- helg og Lær å sminke deg selv. Han er faglærer ved alle skolens utdanninger og har ansvaret for fagene Brudemakeup, Makeup for foto og Grunnleggende styling med gjestelærere.   www.tomgreni.com