Imageakademiet - fra drøm til bransje

DENNE TREKNINGEN ER NÅ AVHOLDT. DU FINNER VINNEREN HER >>>

Nå kan du realisere drømmen om å bli makeupartist – helt gratis*. Fyll ut skjemaet under og vær med i trekningen av en gratis skoleplass for klassen til Make-up artist for Fashion & Beauty som går fra 13. august til 22. desember 2019. Du slipper altså å betale skolepengene på 74.000. Det eneste du forplikter deg til er å skrive ett blogginnlegg m/bilder pr. uke under utdanningen om din opplevelse av tiden ved skolen og utdanningen. 

 

VIP-kveld for deltagere i trekningen

Onsdag 8. mai, kl. 18-20
Les om kvelden her >>>

Tirsdag 28. mai, kl. 18-20

Skolen arrangerer egne VIP-kvelder for deltagerne i trekningen hvor du kan se sminkedemonstrasjoner fra ledende make-up artister, få personlige sminketips og informasjon om skolen. Det serveres litt bobler og håndmat, samt goodie bags (PS! Så langt lageret rekker.)

Arrangementet er selvfølgelig helt gratis. Deltagerne i trekningen kan hver ta med seg én person. Du trenger ikke å melde deg på – bare møt opp i Chr. Krohgsgt. 2 – 6. etg. De to kveldene er tilnærmet like, så du velger selv hvilken du vil komme på. Har du ikke anledning til å delta grunnet reisevei, andre forpliktelser etc, men allikevel har lyst til å besøke skolen, så er du hjertelig velkommen til å kontakt oss – så prøver vi å finne et tidspunkt for deg.

I samarbeid med: