Kurset passer for alle uansett nivå og for de som ønsker å lære sminkehåndverket fra grunnen av. Etter avsluttet kurs skal du kjenne til og kunne utføre alle de grunnleggende sminketeknikkene for base, lepper, øyne, vipper og bryn. Du skal kunne anvende disse for å legge dag– og kveldssminke. Du skal også kjenne til prinsippene for hvordan en kan bruke sminke til å korrigere for asymmetri i et ansikt. Kurset har et fokus på at du skal lære å sminke andre, men du kan også anvende disse teknikkene på deg selv.

Tidspunkt: Lørdag 14. sept og søndag 15. sept (kl 9-17) 

Pris: kr 3 450,- 


INNHOLD

DAG 1 – DE GRUNNLEGGENDE SMINKETEKNIKKENE

I løpet av dagen lærer du alle de grunnleggende teknikkene for base, øyne, lepper, vipper og bryn, inkludert bruk og vedlikehold av utstyr og forskjellig type sminke etc. Du lærer bla. å korrigere for tett- og bredtsittende øyne, usymetriske lepper og bryn ved bruk av lys og skygge prinsippet og sminke bort akne, synlige blodårer, pigmentflekker og  mørke ringer under øynene.  Du skal kunne anvende disse teknikkene for å legge dag- og kveldssminke.

Det vil være et fokus på det håndverks-messige med terping på detaljer. I den påfølgende dagen vil det være mer rom for mer kreativitet.

DAG 2 – DAG & KVELDSSMINKE

I dagsminken lærer du å sette sammen de grunnleggende teknikkene til en helhet, tilpasset det avslørende dagslyset.

Under kveldssminken vil du lære å legge helhetlig sminke med ”tyngre” makeup, bla. soting av øyne, falske vipper, mørkere lepper osv. Du lærer også hvordan du kan sminke de ulike ansikt og øyefasongene ved bruk av lys og skygge prinsippet. Kurset avsluttes med utdeling av kursbevis.

DETALJER

Nivå: Intensivkurs over 2 dager
Varighet: 14 undervisningstimer (9-17 inkl. 1t lunsj)
Kurslokale: Imageakademiet i Akersgata 11, 0158 OSLO – Ca. 8 min gange fra Oslo S
Målgruppe for kurset: Passer for alle
Forkunnskaper:  Ingen krav til forkunnskaper
Antall deltakere: Fra 6 – 12 personer
Kursmateriell: Kursavgiften inkluderer lærebok og kursbevis. All sminke, pensler og materiell til bruk på kurset vil være til utlån.

INSTRUKTØR

Tom Greni er en av landets mest erfarne og anerkjente makeupartister. Han er en inspirerende og kunnskapsrik lærer med masse humor og selvironi. Les mer på:  www.tomgreni.com

Uttalelser fra fornøyde kursdeltakere:

"Informativt og med en leken tone. Var tid til å få individuell tilpasning/tips. Dyktig og fleksibel" Deltaker på kurs i september 2023

«Fantastisk inspirerende – har lært masse! Fikk til en god stemning og godt læringsklima. Dyktig kursholder med masse kunnskap – superbra formidlingsevne og masse humor. Helt topp!! Går gjerne flere kurs.» Deltager på kurs i september 2021.

«Utrolig bra, han lyser opp rommet og underviser på en kjempefin måte. Spennende og læringsrikt» Deltager på kurs 12. og 13. juni 2021

«For en fantastisk person og entusiasme. Inspirerende og dyktig til å lære bort, og liker særdeles godt måten han kommer med tydelige og konstruktive tilbakemeldinger som gjør at det er enklere å forstå.» Deltager på kurs i februar 2020.

«Skulle gjerne lært enda mer. Var så gøy!» Deltager på kurs i september 2019.

«Veldig bra. Vel, egentlig perfekt.» Deltager på kurs i mars 2019.

«Tom er en svært inkluderende, positiv og herlig person som har de beste evner og kunnskaper til å lære fra seg!» Deltager på kurs i november 2018.

«Fantastisk bra! Tom var flink til å forklare enkelt og gav fine tilbakemeldinger. Utrolig flink lærer» Deltager på kurs i februar 2017.

«Tom er en fantastisk kursholder med bred erfaring og kunnskap som holder fokus gjennom hele kurset.» Deltager på kurs i september 2016.

«Kurset var veldig bra. Meget bra. SUPER!! Trodde ikke at jeg skulle lære så mye på så kort tid.» Deltager på kurs i september 2015.