Attraktiv beliggenhet

Norges Fagakademi og Imageakademiets avdeling i Oslo har lokaler i Christian Krohgs gate 2, 0186 Oslo. Lokalene er trivelige og sentralt beliggende i Oslo sentrum med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet. Fra lokalene er det kun fem minutters gange til Oslo sentralstasjon og Oslo bussterminal. Trikken stopper like ved inngangsdøren og det er tre minutters gange til T-bane. 

Student i Oslo

Oslo har et yrende studentliv. I samme bygg som oss holder også andre skoler til, blant annet Imageakademiet. Fra lokalene er det kort vei til trivelige kafeer og barer, deriblant Café Con Bar. Du finner også REMA 1000 like ved lokalene, og det er kort vei til kjøpesentrene Oslo City og Byporten Shopping. Fra lokalene er det tre minutters gange til Oslo Spektrum som i tillegg til å være konsertarena huser treningssenteret SATS.

Vi tilbyr alle våre heltids- og deltidsutdanninger ved studiestedet i Oslo.

Kontakt oss på post@norfag.no eller på telefon 69 36 62 00

NB! Merk at for deg som skal ta nettudanning og bor i nærheten av et av våre skolesteder er du velkommen til å bruke våre lokaler til å følge nettundervisningen. Ta kontakt med det enkelte skolested for å få tilgang.