Våre lærere

Agnete Bjerknes - Hovedlærer

Agnete Bjerknes - Hovedlærer

Agnete Bjerknes er utdannet frisør og har jobbet som sminkør siden 2004. Hun har solid erfaring innen styling, fashion, teater, revy, eventer og musikkvideo. De senere årene har hovedfokuset vært på TV, film og reklame. Hun har erfaring som kursholder og har undervist for små teatergrupper, ungdomsskoler og fagskoler igjennom en årrekke. Hun har blandt annet sittet i Gullruten-juryen i 2022. Agnete er hovedlærer ved Imageakademiet og underviser i flere fag.

Lars Eriksen Eitran

Lars Eriksen Eitran

Lars har jobbet i bransjen siden 2004, og er utdannet frisør med svennebrev fra Adam og Eva. Han har bred erfaring på hår og holdt kurs for andre frisører i inn og utland med ulike brands. Lars har hovedfokus på det kreative og kunstneriske foto, som bl.a. har ført til 14 nominasjoner i Årets Frisør. Han underviser i hårstyling ved Imageakademiet-

Trude Sneve - Faglærer

Trude Sneve - Faglærer

Trude Sneve har tittelen maskør- og parykkmaker. Hun er utdannet som hudpleier og frisør og har jobbet over 30 år ved Det Norske Teater. Trude var i to lærerike år med på turneer sammen med Riksteatret, der hun i tillegg til sitt eget håndverk også jobbet med lyd, lys og scene. Trude har hatt en lang og svært innholdsrik karriere som maskør ved Det Norske Teater. Hun har flere kurs i maske- og gipsmakeri og har også studert kunst i Berlin og på Kunst og Håndverksskolen i Oslo.