Våre lærere

Agnete Bjerknes - Hovedlærer

Agnete Bjerknes - Hovedlærer

Agnete Bjerknes er utdannet frisør og har jobbet som sminkør siden 2004. Hun har solid erfaring innen styling, fashion, teater, revy, eventer og musikkvideo. De senere årene har hovedfokuset vært på TV, film og reklame. Hun har erfaring som kursholder og har undervist for små teatergrupper, ungdomsskoler og fagskoler igjennom en årrekke. Hun har blandt annet sittet i Gullruten-juryen i 2022. Agnete er hovedlærer ved Imageakademiet og underviser i flere fag.

Jon Amund Søfferud - Faglærer

Jon Amund Søfferud - Faglærer

Jon Amund Søfferud er faglærer i Redesign, Søm, og Tekstil og arbeider ved Manufacture Oslo, en pionerbedrift i den norske tekstilindustrien som fokuserer på bærekraft gjennom bruk av innovative designverktøy og produksjonsmetoder i samsvar med nyeste EU-regelverk. Han er utdannet ved Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen, hvor han fullførte sin mastergrad i 2012, og har også en utdanning i Pedagogikk fra OsloMet. Jon Amunds yrkeskarriere inkluderer tidligere arbeid med merker som Helly Hansen, Soyaaulait og Haik. Jon Amund har videre utviklet og ledet kurs i CLO3D, samt entreprenørskapskurs rettet mot moteindustrien, og har arbeidet med store merker som Holzweiler og Active Brands, som omfatter Kari Traa, Dæhlie, Johaug og andre.

Trude Sneve - Faglærer

Trude Sneve - Faglærer

Trude Sneve har tittelen maskør- og parykkmaker. Hun er utdannet som hudpleier og frisør og har jobbet over 30 år ved Det Norske Teater. Trude var i to lærerike år med på turneer sammen med Riksteatret, der hun i tillegg til sitt eget håndverk også jobbet med lyd, lys og scene. Trude har hatt en lang og svært innholdsrik karriere som maskør ved Det Norske Teater. Hun har flere kurs i maske- og gipsmakeri og har også studert kunst i Berlin og på Kunst og Håndverksskolen i Oslo.

Fie Baro - Instruktør

Fie Baro - Instruktør

Instruktør i rettsmedisin Fie Baro er en utdannet makeupartist fra Make-up Artistskolen i Oslo, med spesialisering innen spesialeffekter. Hun arbeider frilans som makeupartist innen teater, opera, TV-serier, kunst, reklame, foto, film og musikk. Hun jobber mye med karaktermakeup, masker og spesialeffekter. Fie vant Amanda for beste maske/makeup med Project Z i 2021. Hun har blitt nominert til Gullruten for beste makeup på tvserien Flus i 2023.